Meslek Yüksekokulumuz
Genel Bilgiler
Misyon Vizyon
Yüksekokul Kurulu
Yüksekokul Yönetim Kurulu
Komisyonlar ve Koordinatörlükler
İdari/Yardımcı ve Diğer Birimler ve Personel
Bölümler
Bilgisayar Teknolojileri Bölümü
Bilgisayar Programcılığı Programı
Sağlık Bilgi Sistemleri Teknikerliği Programı
Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü
Arıcılık Programı
Elektrik ve Enerji Bölümü
Alternatif Enerji Kaynakları Teknolojisi Programı
Elektrik Programı
Gıda İşleme Bölümü
Gıda Teknolojisi Programı
Gıda Kalite ve Kontrol Analizi Programı
İnşaat Bölümü
İnşaat Teknolojisi Programı
Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü
İş Sağlığı ve Güvenliği Programı
Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü
Aşçılık Programı
Saç ve Güzellik Hizmetleri Bölümü
Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Programı
Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü
Optisyenlik Programı
Öğrenci
Ders Programları
Bölüm Danışmanları
Ders İçerikleri
Öğrenci Bilgi Sistemi
Staj İşlemleri
Çift Anadal Programı İşlemleri
Akademik Takvim
Formlar
Formlar
Dilekçeler
Personel
Akademik Personel
İdari Personel
Kalite Yönetimi
Kalite Kurulu
Organizasyon Şeması
İç ve Dış Paydaşlar
Görev Tanımları
İş Akış Şemaları
Faaliyet Raporları
Birim İç Değerlendirme Raporları
İstatistik ve Temel Göstergeler
Kalite Yönetim Belgesi
Yükseköğretim Kurumları Etik Davranış İlkeleri
İletişim
T.C. ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU
|
A
A
A
|
Türkiye Cumhuriyeti
Meslek Yüksekokulumuz
Genel Bilgiler
Misyon Vizyon
Yüksekokul Kurulu
Yüksekokul Yönetim Kurulu
Komisyonlar ve Koordinatörlükler
İdari/Yardımcı ve Diğer Birimler ve Personel
Bölümler
Bilgisayar Teknolojileri Bölümü
Bilgisayar Programcılığı Programı
Sağlık Bilgi Sistemleri Teknikerliği Programı
Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü
Arıcılık Programı
Elektrik ve Enerji Bölümü
Alternatif Enerji Kaynakları Teknolojisi Programı
Elektrik Programı
Gıda İşleme Bölümü
Gıda Teknolojisi Programı
Gıda Kalite ve Kontrol Analizi Programı
İnşaat Bölümü
İnşaat Teknolojisi Programı
Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü
İş Sağlığı ve Güvenliği Programı
Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü
Aşçılık Programı
Saç ve Güzellik Hizmetleri Bölümü
Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Programı
Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü
Optisyenlik Programı
Öğrenci
Ders Programları
Bölüm Danışmanları
Ders İçerikleri
Öğrenci Bilgi Sistemi
Staj İşlemleri
Çift Anadal Programı İşlemleri
Akademik Takvim
Formlar
Formlar
Dilekçeler
Personel
Akademik Personel
İdari Personel
Kalite Yönetimi
Kalite Kurulu
Organizasyon Şeması
İç ve Dış Paydaşlar
Görev Tanımları
İş Akış Şemaları
Faaliyet Raporları
Birim İç Değerlendirme Raporları
İstatistik ve Temel Göstergeler
Kalite Yönetim Belgesi
Yükseköğretim Kurumları Etik Davranış İlkeleri
İletişim
Öğrenci
Bölüm Danışmanları
Öğrenci Bilgi Sistemi
Ders İçerikleri
Staj İşlemleri
Çift Anadal Programı İşlemleri
Yönetmelikler
Ders Programları
Akademik Takvim
Bölüm Danışmanları
Program Danışmanları
Bilgisayar Teknolojileri Bölümü
Bilgisayar Programcılığı
1. Sınıf
ÖĞR. GÖR.
EMRE ÇOBAN
2. Sınıf
ÖĞR. GÖR.
EMRE ÇOBAN
Sağlık Bilgi Sistemleri Teknikerliği
1. Sınıf
ÖĞR. GÖR.
RIDVAN TEKİN
2. Sınıf
ÖĞR. GÖR.
RIDVAN TEKİN
Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü
Aşçılık
1. Sınıf
ÖĞR. GÖR.
RESUL EROL
2. Sınıf
ÖĞR. GÖR.
SERVET TEKER
Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü
Optisyenlik
1. Sınıf
ÖĞR. GÖR.
CANSU KARADAĞ
2. Sınıf
ÖĞR. GÖR.
CENGİZ AYKAÇ
Saç ve Güzellik Hizmetleri Bölümü
Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri
1. Sınıf
ÖĞR. GÖR.
NEVCİHAN TERZİ
2. Sınıf
ÖĞR. GÖR.
İLKER KARAKOYUNLU
Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü
İş Sağlığı ve Güvenliği
1. Sınıf
ÖĞR. GÖR.
FATMA NUR ÇATLIOĞLU
2. Sınıf
ÖĞR. GÖR.
MEHMET ARUK
Elektrik ve Enerji Bölümü
Elektrik
1. Sınıf
ÖĞR. GÖR.
UĞUR SARIKAYA
2. Sınıf
ÖĞR. GÖR.
KADİR AYDIN
İnşaat Bölümü
İnşaat Teknolojisi
1. Sınıf
ÖĞR. GÖR.
CELİL ENGİN
2. Sınıf
ÖĞR. GÖR.
NİMET İNKAYA
Gıda İşleme Bölümü
Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi
1. Sınıf
DR. ÖĞR. ÜYESİ
YUSUF ESEN
2. Sınıf
ÖĞR. GÖR.
EMİNE ÖZEN