Tanıtım Günleri Kapsamında Öğrenciler Üniversitemizde Ağırlandı

08 Mayıs 2024 Çarşamba

Tanıtım günleri kapsamında 8 Mayıs 2024 tarihinde Ardahan İlinde eğitim görmekte olan lise son sınıf öğrencileri Şehit Ömer Halis Demir spor kompleksinde buluştu. Açılışa İlimizin Protokol üyeleri ile birlikte akademik ve idari personeller de katılım sağladı. Açılış konuşmasını yapan Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Mehmet BİBER YKS'ye girecek bütün öğrencilere şimdiden başarı dileklerini ileterek, unutmayın ki hemen yanı başınızda ülkemizin diğer üniversiteleri ile yarışan bir Ardahan Üniversitesi olduğunu, bu Üniversitenin akademik, idari personelleri ile birlikte imkanlar dahilinde diğer üniversiteler ile yarışır vaziyette olduğunu, herkesin tercihleri arasında en üst sıralarda Ardahan Üniversitesine yer vermesi gerektiğini belirtti. Açılışın ardından öğrencilere ilgili birimler tarafından bölümler ve programlar tanıtıldı.
Tanıtım kapsamında görev alan Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu akademik ve idari personelleri öğrencilere Bölümler ve Programlar ile ilgili bilgiler aktardıktan sonra, öğrenciler derslerde kullanılan laboratuvarları, derslerin işlendiği derslikleri, spor kompleksi içerisinde yer alan bowling salonu, yüzme havuzu, sinema salonu gibi yerleri de gezme fırsatı buldu.. Şenlik havasında geçen tanıtım kapsamında öğrenciler bölüm ve programlar ile ilgili sadece bilgi almakla kalmadı aynı zamanda havanın bahar havası olması sebebiyle oyunlar oynayıp doyasıya eğlendi. Etkinliğin son kısmında ise öğrencilere yemek ikramında bulunuldu ve etkinlik sona erdi.