Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu'nda 2023-2024 Bahar Yarıyılı Akademik Genel Kurul Toplantısını Yapıldı

23 Şubat 2024 Cuma

Ardahan Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu'nda 2023-2024 eğitim yılı bahar yarıyılı akademik genel kurul toplantısı 21 Şubat 2024 tarihinde MYO konferans salonunda akademik ve idari personellerinin katılımlarıyla gerçekleştirildi. Toplantı Teknik Bilimler MYO Müdürü Doç. Dr. Fatih ONGÜL'ün açılış konuşması ve gündem maddelerini açıklaması ile başladı.
Toplantıda; Teknofest 2024'e hangi projeler ile katılım sağlanabileceği ve katılım sağlamanın TBMYO açısından öneminden, komisyonların aktif olarak çalışmalarının, danışman hocaların öğrenciler ile iletişimlerinin, danışmanlık ve öğrenci soru sorma saatlerinin önemlerinden bahsedildi.
Akademik genel kurul toplantısı sonunda akademik personelin düşünce ve görüşleri alınarak, bahar yarıyılının herkese hayırlı olması dileğiyle son buldu.