Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Açılışı Akademik Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

28 Eylül 2023 Perşembe

Ardahan Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı açılışı akademik genel kurul toplantısı 26.09.2023 tarihinde MYO konferans salonunda yapıldı. Toplantı Teknik Bilimler MYO Müdürü Doç Dr. Fatih ONGÜL'ün açılış konuşması ile başladı ve personellere yeni eğitim öğretim yılı ile ilgili bilgiler verildi.

Toplantıda; Teknik Bilimler Meslek Yüksekokuluna yeni kayıt yaptırarak gelen öğrenci sayıları, Öğrencilerin imkanları ve öğrenci topluluklarının önemi, Danışman hocaların öğrenciler ile iletişiminin önemi, Derslerin daha da aktif  ve verimli geçmesi yapılabilecekler, Teknik gezi ve sosyal sorumluluk projelerinin önemi gibi gündem maddeleri üzerinde duruldu.

Toplantı akademik personelin görüşleri alınarak, yeni akademik yılın herkese hayırlı olması temennisiyle son buldu.